2020’nin Whmcs Uyumlu En İyi WordPress Temaları

Hostpro

Hostpro

Hostpro, tüm doğru unsurlara ve bileşenlere sahip en iyi hosting WordPress temalarından biridir. Kullanıma hazır malzeme ve entegre Visual Composer sürükle ve bırak web sitesi oluşturucu sayesinde, işletmeniz için modern ve kişiselleştirilmiş bir web sitesi oluşturabilirsiniz.

Hostpro, hepsi benzersiz ve kullanımı kolay birkaç demo ile birlikte gelir. Karanlık ve aydınlık düzenler arasında seçim yapma ve bir RTL varyasyonu oluşturma seçeneği de vardır. Tüm yeni başlayanlar için Hostpro, web geliştirme sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak video eğitimlerine de sahiptir.

Slake

Slake

Slake, düzenlemelerinize hızla uyarlayabileceğiniz düzgün, sofistike ve dikkat çekici bir hosting WordPress temasıdır. Buna ek olarak, farklı demolara ve diğer fantastik ve süper kullanışlı öğelere ve sizi şüphesiz zirveye çıkaracak web bileşenlerine erişebilirsiniz.

Slake’in temel özelliklerinden bazıları Slider Revolution, Elementor sayfa oluşturucu, güçlü tema seçenekleri, sınırsız alt bilgi seçenekleri ve birkaç dahili sayfadır. Slake, hem mobil hem de masaüstü kullanıcıları için olağanüstü bir deneyim sağlamak için arama motorları ve hızlı yükleme hızı için de optimize edilmiştir. Slake ile nasıl kod yazacağınızı bilmeniz gerekmez. Ayrıca, kapsamlı dokümantasyon ve özel destek imkanı sunar.

Spark

Spark

Spark, duyarlı bir WHMCS Hosting WordPress Temasıdır. Kurulumu kolay, harika, retina uyumlu, hızlı bir temadır. Hiç kodlama gerektirmez. Spark, Bootstrap çerçevesini ve Sürükle ve Bırak Sayfa Oluşturucu içerir. Tam WHMCS uyumluluğu bulunmaktadır. Ayrıca Spark, Slider Revolution’ı ve diğer birçok eklentiyi de destekler.

Tüm tarayıcılarla uyumlu olan bu Dhrubok tasarımını kullanabilirsiniz. Başlamak için tek tıklamayla demoya gidebilir ve bu muhteşem temanın tadını çıkarabilirsiniz.

Arka Host

Arka Hos

Arka Host, günümüzde piyasada bulunan en gelişmiş web geliştirme araçları setinin, eksiksiz ve işlevsel WHMCS uyumluluğu ve Visual Composer gibi kullanışlı eklentilere kadar çok etkili bir şekilde dağıtımını sağlayan olağanüstü iyi yapılandırılmış bir temadır.

Önceden tasarlanmış 50’den fazla demo düzeni mevcuttur ve Visual Composer için 100’den fazla hazır bölüm her türlü özellik ve işlev için geliştirilmiştir. Arka Host ile birlikte güçlü ve özelleştirilmiş MegaMenus’un yanı sıra 10 başlık ve 5 altbilgi stili, kapsamlı arama motoru optimizasyonu da dahildir.

Valence

Valence

Valence, teknoloji meraklısı webhosting şirketleri için modern ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Bu tema, hosting şirketleri, bulut tabanlı şirketler ve ilgili projeler için özel olarak oluşturulmuş bir çözümdür. Tek tıklamayla demo yükleyerek sitenizi hazır hale getirebilirsiniz. Visual Composer, özelleştirmeyi zahmetsiz ve hızlı hale getirir. Özel AJAX iletişim formları, güçlü seçeneklerle ihtiyaçlarınıza uyum sağlar.

WHMCS, müşteri yönetimi, faturalandırma ve desteği en yüksek verimlilik için birleştirir. Hosting firmalarıi için endüstri standardıdır. Font Awesome simgeleri, muhteşem Retina’ya hazır yüksek çözünürlükte işleri şık tutar. Duyarlı, tarayıcılar arası, cihazlar arası uyumluluk, geniş kitlelere ulaşmanıza olanak tanır. CSS3, JQuery ve Parallax ziyaretçilerinizin ilgisini çekmesini ve ilgilenmesini sağlar.

Umarız bu içerik faydalı olmuştur.

WordPress Webhosting ihtiyaçlarınız için Sizi doğru hosting firmasına yönlendirebiliriz. info @ hostrazzi.com mail adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz ya da yorum olarak ileterek diğer kullanıcıların paylaşacağı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir