WPFest’20 – Türkiye’nin En Büyük WordPress Etkinliği

WPFest 2020 – Türkiye’nin En Büyük WordPress Etkinliği için Takviminizi Planlamayı Unutmayın.

WPFest 2020

Geçtiğimiz yıl oldukça yoğun ilgi gören WPFest etkinliğinde bu yıl kapsam daha da genişletildi. Natro Web Hosting firmasının ana sponsorluğunda düzenlenecek etkinlik Yazılımcılardan Webmasterlara, Girişimcilerden Bilişim Uzmanlarına, Web Ajanslarından E-Ticaret Siteleri ve Blogger’lara kadar geniş bir kitlenin ilgisinde gerçekleşecek.

Bilindiği üzere büyük küçük tüm bloglardan, firma web sitelerinden, en büyük haber sitelerine kadar tüm internetin %35 kadarı WordPress kullanıyor. Bu şu anlama gelmekte, ziyaret ettiğimiz her 3 siteden biri wordpress altyapısını kullanıyor. Bu şekilde yorumlandığında etkinlik sadece sektör ilgililerini değil sektöre yeni girecek kitlelere de hitap ediyor.

WPFest WordPress etkinliği 5 Mart 2020‘de İstanbul Teknik Üniversitesi Mustafa Kemal Amfisi’nde yapılacak. Etkinliğin sektörce bilinen ve tanınan önemli konuşmacıları olduğu gözüküyor. Sıralamak gerekirse aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Nedim Mitrani Natro Hosting – CEO
Hakkı Alkan – Founder of Shiftdelete.net
Aykut AslantaşGroupM Türkiye – Data ve Teknoloji Direktörü
Hüseyin BerberoğluNefis Yemek Tarifleri – Kurucu Ortak
Funda GüleçFintechtime – Yazı İşleri Müd. & Teknoloji Yazarı
Kemal KayaYoldaolmak.com – Seyahat Yazarı, Blogger
Mehmet İnceInvictus Europe – Senior Penetration Tester
Fikret TozakWP Okulu – Kurucu, Eğitmen
Erhan YakutICS Defense – Yazılım Geliştirme Takım Lideri

Açılış Konuşmasını Nedim Mitrani’nin yapacağı etkinlikte ele alınacak konular arasında Etkin WordPress Yönetimi – SEO & SEM ile Trafik Arttırmak – Teknoloji, Geliştirme ve Optimizasyon – Güvenli bir WordPress için İpuçları – Eklentiler, Fonksiyonlar ve Ek Özellikler – SDN’in WordPress’e Dönüşümü konuları ele alınacak. Ayrıca Atıf Ünaldı‘nın moderatörlüğünü üstlendiği Popüler Bloggerlar ile WordPress Başarı Hikayeleri konuşulacak.

Böyle etkinliklerin diğer bir özelliği ise takip ettiğiniz kişiler ile tanışabilme ve oturum sonrası sohbet etme şansı bulunmasıdır. Ayrıca katılımcılar arasında da önemli isimler göreceğimizi düşünüyoruz.

Yazıyı yayına aldığımız tarih itibari ile WPFest sitesinden kontrol ettiğimizde erken kayıt avantajlarının devam ettiğini görüyoruz ve Hostrazzi olarak biz de izleyiciler arasında olacağız. Sizde kayıt olmak isterseniz aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir