Huawei, Yeni Depolama Sunucusu, FusionServer Pro 2298 V5’i Tanıttı

Huawei, Yeni Depolama Sunucusu, FusionServer Pro 2298 V5’i Tanıttı

Huawei, 450 TB’a kadar depolama kapasitesine sahip 2U çift soketli bir depolama sunucusu olan yeni nesil FusionServer Pro 2298 V5‘i tanıttı. Düşük kapasite ve sınırlı depolama alanı için bir çözüm olarak tasarlanan ürün, veri merkezlerinde yüksek yoğunluklu, yüksek kapasiteli bir depolama çözümü arayan kuruluşlar için iyi bir seçim olacağa benziyor.

Huawei FusionServer Pro 2298 V5

FusionServer Pro 2298 V5 depolama sunucusu, Intel Xeon ölçeklenebilir işlemci ailesinin en son üyesi olan Cascade Lake Yenileme İşlemcisi üzerinde çalışan yeni bir sunucu olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, sunucu Intel Optane DC Kalıcı Belleği (DCPMM) destekler. Cascade Lake Refresh işlemci, Intel’in Xeon ürün serisi için yeni bir kayıt olan 4.5 GHz Turbo Boost ile 3,9 GHz’e kadar temel frekans sunuyor. Daha fazla çekirdeği destekliyor ve öncekilerden önemli ölçüde daha yüksek performans sağlayan daha yüksek hiper iş parçacığı işleme kapasiteleri sunuyor.

FusionServer Pro 2298 V5, 2U alanda 24 adet 3,5 inç sürücü, 4 adet 2,5 inç sürücü ve 4 NVMe SSD barındırabiliyor ve 450 TB’a kadar depolama kapasitesi sunuyor. Kurumsal müşteriler için yüksek yoğunluk, performans ve ölçeklenebilirlik sağlar ve günlük hizmetlerle birlikte gelen toplu verileri yönetmenize yardımcı olur.

Bakımı ve çalıştırması kolay bu sunucu yüksek işletme ve bakım maliyetlerini düşürmekte. Bu depolama sunucusu, dağıtılmış depolama, yazılım tanımlı depolama, büyük veri analizi, veri yedekleme, arşivleme ve veri yoğun sıcak ve soğuk depolama gibi çok çeşitli senaryolar için tasarlandı. İnternet ve operatör endüstrilerindeki kurumsal müşterilere kapsamlı ve uygun maliyetli depolama kapasitesi sunmakta.

Özetlemek gerekirse, Huawei’nin FusionServer 2298 V5 şu avantajları sağlar:

  • Ultra büyük depolama – Birden fazla sürücü yapılandırmasını destekler ve farklı depolama kapasitesi düzeyleri için yükseltme gereksinimlerini karşılarken elastik depolama kapasitesi sağlar. SATA / SAS SSD’leri veya PCIe NVMe SSD’leri önbellek olarak destekler, bu da sürücü okuma / yazma performansını optimize eder.
  • Yüksek G / Ç genişletilebilirliği – Dört PCIe 3.0 yuvası, iki 10GE ve iki GE LOM bağlantı noktası ve OCP 2.0 ara kat kartı dahil olmak üzere çok çeşitli ağ bağlantı noktaları sunar.
  • Sistem hızlandırma – Bağımsız işletim sistemi kurulumu ve yüksek hızlı başlatma için iki SATA M.2 SSD’yi destekler. İki M.2 SSD, 32, 64, 240 ve 480 GB performans seçenekleri sunar ve çalışırken değiştirilebilir ve donanım RAID’ini destekler. Tüm bu özellikler işletim sisteminin yüksek güvenilirliğini sağlar.

    Huawei FusionServer 2298 V5 ayrıca akıllı bir güç yönetimi tasarımına sahip ve müşterilerin dağıtım yoğunluğunu optimize etmelerine yardımcı olmak için güç haritalama teknolojisini kullanmakta. Ek olarak, Huawei’nin tescilli Dinamik Enerji Yönetim Teknolojisi (DEMT), iş yüküne göre kaynak kullanımını otomatik olarak izler ve istikrarlı ve güvenilir sunucu performansı sağlamak için kaynak kullanımına dayalı minimum gücü düzenler. Bu, işletme giderlerinizi (OPEX) azaltırken performanstan ödün vermeden sunucu enerji tüketimini en aza indirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir